RAV4

I pari SUV hibrid në botë.

 

CO2

nga 115 g/km

TOYOTA RAV4.

Ripërcakto perseptivat. Rikoncepto risitë.

RAV4 i ri paraqet një rrjet të gjerë teknologjish hibride me përfitime të prekshme: nga dinamika e avancuar e një sistemi të ri hibrid dhe sigurimi i Toyota me Sensor të Ndjeshëm, deri tek inteligjenca e një pamje panoramike në monitor.

Video Prezantuese

Brenda qytetit

Ikonikja Toyota RAV4 tani vjen me një teknologji më të lartë se kurrë më parë. Shikojeni qytetin nga një këndvështrim i ri.

Jashte Qytetit

Toyota RAV4 krijon perspektiva të reja për ata që kanë kurajon të shikojnë botën nga një këndvështrim i ri.